Örebro lottakår

Hjärtligt välkommen till lottakåren i Örebro.

Här satsar vi på gemenskap, utbildning och naturligtvis en vilja att vara en resurs i vårat samhälle överallt där det behövs.

Örebro lottakår startade i maj 2016 och har sedan starten mer än fördubblat antalet medlemmar. Det är mycket gädjande att det finns ett stort intresse för vår verksamhet och vi hälsar nya medlemmar hjärtligt välkomna.

Under åren som gått har Örebro lottakår utvecklats något enormt. Vi har genomfört utbildningar, varit med och släckt ett antal bränder, deltagit i möten med kommuner både i Örebro, Askersund, samt även knytit kontakter med Värmland. 

I Örebro lottakår ser vi just nu ett stort Intresse att utbilda sig till fältkock för att sedan kunna teckna avtal med hemvärnet. Flera av våra Örebrolottor har redan idag avtal med hemvärnet i 20.hemvärnsbataljonen (Sannahedsbataljonen). Vi hoppas att inom 1-2 år kunna fylla behovet av fältkockar till hemvärnet i Örebro.

Vi välkomnar även stabsassistenter. Framförallt till det civila, men alltid även till det militära förstås. 

Som medlem i Örebro lottakår får du vara med och bygga någonting helt nytt och just DU behövs, oavsett tidigare utbildningar finns det alltid en plats där man kan göra nytta, så ta kontakt med någon i styrelsen vi hjälper dej vidare. 

Följ gärna Örebro lottakår på facebook.

 

Kårchef: Ewy Ran ewyran[at]amerita.se

Utbildningsansvarig Stabsassistenter: Evelina Aldén evelina[at]ekman-alden.se

Utbildningsansvarig Fältkockar: Veronica Beijar veronicarosen84[at]gmail.com

Kontakt Unga Lottor: Matilda Larsson

 

 

Årsavgift 400 kr

Kontaktinformation

Telefon
073 - 96 49 738
Sociala medier

Funktionärer

  • Ewy Ran

  • Veronica Beijar

  • Eva Hermansson

  • Martina Bergqvist

  • Evelina Aldén

  • Marie Lideus