Dalabygdens lottakår

Regementetsdag i Falun 17/9-2023

Dalabygdens lottakår deltar på Regementsdag 17/9-2023 i Falun tillsammans med övriga frivillig organisationer.

Visst vill du också delta?
Publicerad

Du behövs dvs alla behövs på Regementets dag i Falun söndagen den 17/9-2023 oavsett du är ny eller varit med ett tag och alla åldrar. Har du möjlighet att ställa upp någon/några timmar?

Alla kan göra något men ingen kan göra allt, ingen av oss är proffs.

Det hela startar för allmänheten 12.30 men några behöver vara på plats tidig morgon för resa tält och annat ca kl 9 skulle jag tro (nytt mejl kommer). Det hela håller på tills kl 16.30 då tält m.m. ska plockas ihop. Det blir en lång intressant och rolig dag.

 

Därför behövs du, ja just du! Ju fler vi blir desto roligare och enklare blir det och få behöver inte delta hela dagen själva. Det bästa är ju om vi hjälps åt och står några timmar var. Nu har vi chansen att visa att vi är många aktiva tjejer i kåren som tror på att vi behövs i framtiden. Hoppas du kan?

Svara via lotta mejlen och ange vilka tider du kan. Dock senast 9/9. Har du frågor/funderingar hör av dig, så ska jag eller någon annan försöka svara.

 

Vi kommer dela ut informationsmaterial om lottorna etc, berätta varför du är lotta och gått med i kåren (kan vara av olika anledningar), bjuda på kola/karameller, sälja Sverige lotter och svara på frågor om man inte kan svara så tar man kontakt uppgifter och någon återkommer till personen. Våra Koklottor kommer att vara upptagna och visa upp koket och bjuda allmänheten på enklare förtäring. 

/Rose Marie